Renault Kangoo Lease

Renault Kangoo lease

Renault Kangoo 1.5 ENERGY dCi 75 ActieAuto Comfort

Diesel

4

Bijtelling: 22%

€ 265,00

Renault Kangoo lease voordelig bij AutoLeaseCenter. Als Bedrijfswagenlease Specialist kunnen wij u alle uitvoeringen interessant aanbieden. Renault staat bekend om het comfortabele rijgedrag en ook bij de Bedrijfswagens maakt Renault dit waar. De Renault Kangoo is een comfortabele bedrijfswagen met een behoorlijke laadruimte. U kunt deze auto al voordelig leasen met onze interessante Bedrijfswagenlease aanbiedingen. De Renault Kangoo kunt u in verschillende uitvoeringen krijgen en de auto kunt u zelf samenstellen met onze Bedrijfswagens Configurator. Renault Kangoo lease is flexibel en voordelig bij AutoLeaseCenter.

Wilt u de Renault Kangoo leasen en gebruik maken van onze aanbieding, vraag dan een offerte aan via het offerteformulier op deze pagina. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe. Uw bedrijfswagen zelf samenstellen kan ook! Dit kunt u doen met onze Bedrijfswagen Configurator. Renault Kangoo lease is voordelig en op maat bij AutoLeaseCenter.

Leasetarieven Renault Kangoo lease
De vermelde vanafprijs is op basis van de Renault Kangoo 1.5 ENERGY dCi 75 ActieAuto Comfort met een looptijd van 60 maanden en 15.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk en de tarieven treft u aan in het tarievenoverzicht op deze pagina. Lease Renault voordelig en flexibel met deze leaseaanbieding.

Flexibele contracten
Wij maken gebruik van flexibele contracten met een unieke meer/ minderdagenregeling. Hiermee profiteert u van flexibiliteit in uw leasecontract. Kiest u in eerste instantie voor een contract met een korte looptijd en u wilt toch langer blijven rijden. Dan ontvangt u na afloop van de looptijd een extra korting op het leasetarief. Hiermee profiteert u van de flexibiliteit van een kort contract en de tarieven van een lang leasecontract. Dit maakt de Renault Kangoo leasen wel heel interessant. Renault Kangoo lease bij AutoLeaseCenter en profiteer van veel voordeel.

Ga voor nog meer Bedrijfswagenlease aanbiedingen naar onze Bedrijfswagenacties. Heeft u tijdelijk een auto nodig? Dan is shortlease een ideale oplossing met flexibele contracten vanaf 3 maanden. Bekijk hier ons shortlease-aanbod.

Neem voor meer informatie over onze Bedrijfswagen (short)leaseaanbiedingen contact met ons op: 053-2030150

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

Specificaties

  • KleurBlanc Minéral Standaardlak
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel
  • Motorinhoud1461
  • Vermogen74
  • Gewicht1255
  • CarrosserieBedrijfswagen


Offerte aanvragen