Renault Kangoo lease

Renault Kangoo

Renault Kangoo 1.5 dCi 90 PK Comfort

Diesel

4

Bijtelling:

€298,00
€ 265,00

Renault Kangoo lease kan flexibel en voordelig bij AutoLeaseCenter. Met ons uitgebreide bedrijfswagen lease aanbod hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfsauto’s uit voorraad en nieuw te bestellen auto’s met extra korting door ons inkoopvolume. De Renault Kangoo is een interessante compacte bedrijfswagen met een behoorlijke laadruimte. De Renault Kangoo lease aanbieding is al mogelijk vanaf 24 maanden. Het messt voordelig is de aanbieding echter op basis van een leaseperiode van 60 maanden.

Specificatie lease-aanbieding:
Renault Kangoo 1.5 dCi 90 Comfort
Kleuren: Blanc Mineral (standaard), Gris Argent, Gris Cassiopee

Wilt u gebruik maken van de Renault Kangoo lease aanbieding, vraag dan eenvoudig een offerte aan via deze pagina. U ontvangt van ons binnen 1 werkdag het voorstel. Het is ook mogelijk om uw Renault Kangoo zelf samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van onze Bedrijfswagen configurator. Nadat u de auto samengesteld heeft, kunt u meteen de offerte aanvragen.

Leaseprijzen Renault Kangoo
De vermelde vanafprijs is op basis van de gespecificeerde Renault Kangoo met een looptijd van 60 maanden en 15.000 kilometer per jaar. Andere looptijden en kilometrages zijn uiteraard mogelijk en dit kunt u selecteren bij de offerte-aanvraag. Wij sturen u na aanvraag de offerte binnen 1 werkdag toe.

Flexibele contracten
Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer/ minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende de looptijd van flexibiliteit in uw contract. Als u in eerste instantie kiest voor een contract met een korte looptijd en u blijft vervolgens langer rijden, dan ontvangt u na afloop van de contractperiode een extra korting op uw tarief (totale leseperiode max. 60 maanden). Dit maakt de Renault Kango lease aanbieding van AutoLeaseCenter flexibel en voordelig.

Wilt u nog meer aanbiedingen bekijken, ga dan naar onze Bedrijfswagen lease aanbiedingen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze bedrijfswagen lease mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 053-2030150 en één van onze mobiliteitsadviseurs staat u graag te woord.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

Specificaties

  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel

Looptijden en Tarieven

  • 24 maanden299,00
  • 36 maanden275,00
  • 48 maanden269,00
  • 60 maanden265,00

Offerte aanvragen