Service

Service van AutoLeaseCenter
Als landelijke lease-intermediair kunnen wij u optimale service bieden bij het beheer van uw wagenpark. Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle mobiliteitsvormen en dit heeft als voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw mobiliteitsvragen. Door onze samenwerking met diverse gerenommeerde autoleasemaatschappijen en financieringsmaatschappijen zijn wij altijd in staat om zeer concurreende aanbiedingen te maken.

Maar ook tijdens de looptijd van het contract blijven wij uw aanspreekpunt. Voor mobiliteitsvragen kunt u altijd terecht bij één van onze mobiliteitsadviseurs. U hoeft dus nooit meer na te denken wie u moet bellen voor bepaalde vragen over mobiliteit of uw bedrijfswagen. Wij nemen het geheel voor u over. Met deze service willen wij ons onderscheiden in de markt en u heeft als voordeel dat u zich kunt blijven richten op uw eigen werkzaamheden.

Voor meer informatie over onze dienstverlening & service kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze mobiliteitsadviseurs op: 053-2030150