Ford bedrijfswagen lease

Een betrouwbaar automerk dat continu haar technische eigenschappen verbetert

De Ford Transit is sinds de introductie in 1965 tot een icoon uitgegroeid. Deze bedrijfswagen met een reputatie van vermogen en betrouwbaarheid heeft zijn strepen meer dan verdiend. Vandaag de dag is de Transit range efficiënter, technologisch geavanceerder en comfortabeler dan ooit tevoren. Alles waar Transit voor staat is inmiddels onderdeel van onze bekroonde Transit Range – elk model ontworpen met een specifiek doel voor ogen.
Kortom, met een bedrijfswagen van Ford bent u flexibel, stijlvol en bovendien en betrouwbaar onderweg. Ook met Ford bedrijfswagen lease.

Wat biedt Ford bedrijfswagen lease?

Het voordeel van Ford bedrijfswagen lease is dat u nooit meer geld uitgeeft dan het vaste maandbedrag dat u overeengekomen bent in het Ford bedrijfswagen lease contract. Onderhouds- en reparatiekosten behoren tot het verleden en ook een hoge aanschafprijs blijft u bespaard. Een Ford bedrijfswagen als lease is ideaal wanneer u zonder grote investering toch snel op de weg wil rijden in een nieuwe en betrouwbare bedrijfsauto. Bovendien weet u waar u aan toe bent en wordt u nooit meer geconfronteerd met onverwacht hoge kosten.

Aantrekkelijk leasen

Interesse in het leasen van een bedrijfswagen van Ford? Dan bent u bij bedrijfswagenleasecenter aan het juiste adres. Bij ons hebt u keuze uit ons ruime assortiment bedrijfswagens. Een groot aantal zijn voorgeconfigureerd, maar het is ook altijd mogelijk om uw eigen, persoonlijke bedrijfswagen samen te stellen. Het leasen van een Ford bedrijfswagen is bij ons heel eenvoudig. U betaalt iedere maand een vast bedrag, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij vele bestelbussen ook aan in zowel full operational lease als financial lease. Bij full operational lease zijn de volgende kosten altijd inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • All riskverzekering;
  • Internationale pechhulp;
  • Reparaties en service.

U dient dus slechts uw eigen brandstof nog te betalen.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!