Iveco bedrijfswagen lease

De Iveo Daily is het meest veelzijdige voertuig in zijn klasse, met de meeste uitvoeringen in de industrie. Het is het enige voertuig met uitvoeringen van 3,5 tot zelfs 7,2 ton, met wielbasis van 3.000 tot 5.100 mm en carrosserielengtes tot 6.190 mm. Dit biedt een groot aantal opties aan mogelijkheden voor een grote verscheidenheid aan gebruiksdoeleinden van leveringen in stadsgebieden tot zwaardere transportopdrachten in de bouwsector.

Wat biedt Iveco bedrijfswagen lease?

Iveco kenmerkt zich door een creatieve combinatie van functioneel design, flexibiliteit, rijcomfort en betrouwbaarheid. Dit komt terug uit het herkenbare design van de Iveco Daily. De Iveco Daily is voordelig te leasen via de gunstige Iveco bedrijfswagen lease tarieven. De praktische functionaliteiten van Iveco komen tot uiting in de bedrijfswagens van Iveco. Bent u benieuwd welke bedrijfswagen het beste past bij uw bedrijfsvoering? Geen onderneming is hetzelfde. Met hulp van onze bedrijfswagenspecialist kan elke ondernemer snel en eenvoudig uitrekenen welke bedrijfswagen uw onderneming het beste kan ondersteunen.

Meer informatie over bedrijfswagen lease? Bel direct naar 053 – 20 30 150

Aantrekkelijk leasen

Interesse in het leasen van een bedrijfswagen van Iveco? Dan bent u bij bedrijfswagenleasecenter aan het juiste adres. Bij ons hebt u keuze uit ons ruime assortiment bedrijfswagens. Een groot aantal zijn voorgeconfigureerd, maar het is ook altijd mogelijk om uw eigen, persoonlijke bedrijfswagen samen te stellen. Het leasen van een Iveco bedrijfswagen is bij ons heel eenvoudig. U betaalt iedere maand een vast bedrag, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij vele bestelbussen ook aan in zowel full operational lease als financial lease. Bij full operational lease zijn de volgende kosten altijd inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • All riskverzekering;
  • Internationale pechhulp;
  • Reparaties en service.

U dient dus slechts uw eigen brandstof nog te betalen.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!