Mercedes bedrijfswagen lease

Mercedes bedrijfswagen lease

Mercedes bestelbus lease rijdt u op niveau. U rijdt tegen een voordelig tarief in de nieuwste Mercedes  bedrijfswagen. De voordelige leasecontracten van Mercedes bedrijfswagen lease zijn net zo divers en aantrekkelijk als het kleurrijke wagenpark van Mercedes zelf. Mercedes bedrijfswagens maakt het rijden met klasse toegankelijk voor iedereen. Ervaar het zelf en lease direct uw bedrijfswagen die voldoet aan al uw wensen en eisen!

Mercedes bedrijfswagen lease: lease met klasse

De Mercedes-Benz familie bestaat uit drie sterke merken. Namelijk de wendbare Citan, de professionele en multi getalenteerde Vito en de Sprinter als veelzijdige classic. Met Mercedes bedrijfswagens rijdt u deze krachtige, elegante en prachtig vormgegeven bedrijfswagen al vanaf € 279,00 per maand! De voordelige leasecontracten van Mercedes bedrijfswagen lease zijn niet alleen voordelig opgesteld, maar ook transparant en flexibel. Op deze manier profiteert u maximaal van het beste wat Mercedes bedrijfswagens u te bieden heeft.

Aantrekkelijk leasen

Interesse in het leasen van een bedrijfswagen van Mercedes? Dan bent u bij bedrijfswagenleasecenter aan het juiste adres. Bij ons hebt u keuze uit ons ruime assortiment bedrijfswagens. Een groot aantal zijn voorgeconfigureerd, maar het is ook altijd mogelijk om uw eigen, persoonlijke bedrijfswagen samen te stellen. Het leasen van een Mercedes bedrijfswagen is bij ons heel eenvoudig. U betaalt iedere maand een vast bedrag, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij vele bestelbussen ook aan in zowel full operational lease als financial lease. Bij full operational lease zijn de volgende kosten altijd inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • All riskverzekering;
  • Internationale pechhulp;
  • Reparaties en service.

U dient dus slechts uw eigen brandstof nog te betalen.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!