Opel bedrijfswagen lease

Opel Bedrijfswagens leveren topprestaties voor uw bedrijf. Ze zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Opel Bedrijfswagens biedt een breed productgamma en de mogelijkheid om uw bedrijfswagen volledig af te stemmen op uw werkzaamheden. Met de Combo, Vivaro en Movano biedt Opel een gevarieerd aanbod aan bedrijfswagens. Opel Bedrijfswagens zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, van gesloten bestelwagens tot gesloten laadbakken en van autotransporters tot wagens voor het verplaatsen van glasplaten. Bij verschillende modellen heeft u de keuze uit een enkele of een dubbele cabine.

Wat biedt Opel bedrijfswagen lease?

Opel kenmerkt zich door een creatieve combinatie van functioneel design, flexibiliteit, rijcomfort en betrouwbaarheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van het herkenbare design van de Opel Vivaro? Dit voertuig is voordelig te leasen via de gunstige Opel bedrijfswagen lease tarieven. De praktische functionaliteiten van Opel komen tot uiting in de bedrijfswagens van Opel. Bent u benieuwd welke bedrijfswagen het beste past bij uw bedrijfsvoering? Geen onderneming is hetzelfde. Met hulp van onze bedrijfswagenspecialist kan elke ondernemer snel en eenvoudig uitrekenen welke bedrijfswagen uw onderneming het beste kan ondersteunen.

Voor meer informatie over bedrijfswagen lease kunt u bellen met 053 – 20 30 150

 

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!