Bestelauto leasen

Uw persoonlijk bestelauto lease makelaar

Wij worden beoordeeld met een 8.8 uit 10 op basis van meer dan 150 reviews.

Bestelauto leasen

Een bestelauto leasen is de meest uitgebreide manier van leasen voor bedrijven. Bij bestelauto leasen worden alle kosten die u maakt om de bedrijfswagen te gebruiken in de leaseprijs opgenomen. Dus bij bestelauto leasen prijzen zijn inclusief houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie en banden. De enige kosten bovenop de maandlasten die u wel moet betalen zijn de brandstof kosten. U betaalt bij bestelauto leasen dus een vast bedrag per maand.

Bij lease bestelauto spreekt men meestal van een leaseperiode tussen de 24 en maximaal 72 maanden. Bij BedrijfswagenLeaseCenter hebben we een bedrijfswagenspecialist die u graag advies op maat geeft en samen met u op zoek gaat naar de beste lease bestelauto voor u. Samen met hem kunt u uw bedrijfswagen op maat samenstellen. Zodat uw lease bestelauto helemaal naar uw wens is opgebouwd. Zo rijdt u altijd in een bestelauto die aan uw wensen en eisen voldoet.

Bent u benieuwd hoe uw lease bestelauto er uit moet komen te zien? Neem contact op met onze bedrijfswagenspecialist via 053 – 20 30 150. Het is ook mogelijk om uw interesse kenbaar te maken via e-mail.

Bestelauto leasen ZZP: Onafhankelijk het beste advies

Bestelauto leasen ZZP? Geef het vergelijken van potentiële bestelauto’s qua prijzen en voorwaarden uit handen. De mobiliteitsadviseurs van BedrijfswagenLeaseCenter werken samen met verschillende gerenommeerde leasemaatschappijen en weten altijd de beste bestelauto voor u te vinden.

Wij zijn op de hoogte van de verschillende voorwaarden voor een bestelauto leasen ZZP. U hoeft dus niet meer zelf alles te vergelijken, maar dat doet de mobiliteitsadviseur van BedrijfswagenLeaseCenter persoonlijk voor u. Ervaar het gemak van een lease intermediair! U hebt een aanspreekpunt gedurende het proces van oriëntatie tot aflevering van de lease bestelauto en dat bespaart tijd en levert u ook financieel voordeel op. Ook voor ZZP’ers en startende ondernemers zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om een bestelauto te leasen. Een aantal van onze samenwerkende leasemaatschappijen hebben speciale actie lease bestelauto’s met versoepelde acceptatie. Wij maken een bedrijfsauto leasen ZZP gemakkelijker en voordeliger voor u. Zo kunt u eenvoudig een bedrijfsauto leasen met behulp van BedrijfswagenLeaseCenter.

Een bestelauto leasen?

Hebt u interesse in het leasen van een bestelauto? U bent geschikt als u:

  • Op zoek bent naar lease bestelauto voor een vast bedrag per maand;
  • Niet gelijk wilt investeren in de aankoop van een nieuwe bedrijfswagen;
  • Gemak en zekerheid wilt ervaren. Een bestelauto leasen heeft immers vervangend vervoer bij schade en/of onderhoud.

Wat zit er inbegrepen?

Als u kiest voor om een bedrijfsauto leasen wordt u volledig ontzorgd. Hiermee bedoelen we dat u geen omkijk meer heeft naar verzekeringen, onderhoud, afschrijvingen, rente en belastingen. Deze zijn namelijk allemaal in de prijs inbegrepen. Bij leasen van uw bestelauto krijgt u ook directe hulp bij schade of pech onderweg. In deze prijs zit ook vervangend vervoer bij schade en onderhoud inbegrepen. Onder andere met deze service onderscheiden wij ons van collega leasemaatschappijen. Het enige wat u zelf dient te betalen, is de brandstof die u verbruikt.

De bedrijfswagen die bij u past!

Bekijk alle actiemodellen

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!