Bestelwagen leasen?

Uw persoonlijke bestelwagen lease makelaar

Wij worden beoordeeld met een 8.8 uit 10 op basis van meer dan 150 reviews.

Bestelwagen leasen?

Een bestelwagen leasen bij BedrijfswagenLeaseCenter is de meest uitgebreide manier van leasen. Bij het leasen van een bestelwagen worden alle kosten die u maakt om de bedrijfswagen te gebruiken in de leaseprijs opgenomen. Dat betekent dat bij bestelwagen leasen de prijzen inclusief houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie en banden zijn.


U betaalt bij bestelwagen leasen een vast bedrag per maand. De enige kosten die niet in het maandbedrag zijn inbegrepen, en u dus boven de maandprijs moet betalen, zijn de brandstof kosten. Bij leasing van een bestelwagen spreekt men meestal van een leaseperiode tussen de 36 en maximaal 72 maanden. Korter kunt u ook leasen maar dan spreken we meestal van shortlease. Shortlease kan al vanaf een periode van 1 maand en is per maand opzegbaar. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Interesse in shortlease? Neem dan contact met ons op. Dan zullen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Persoonlijk en specialistisch

Bij BedrijfswagenLeaseCenter hebben we een bedrijfswagenspecialist die u op maat kan adviseren wat de beste lease bestelwagen voor u is. Samen met hem kunt u uw bedrijfswagen op maat samenstellen. Zodat uw lease bestelwagen helemaal naar uw wens is opgebouwd.
Bent u benieuwd hoe uw leasing bestelwagen er uit moet komen te zien? Neem contact op met onze bedrijfswagenspecialist via 053 – 20 30 150 of stuur een e-mail.

Bestelwagen leasen prijzen: Onafhankelijk

Een bestelwagen leasen? Geef het vergelijken van bestelwagen leasen prijzen en voorwaarden uit handen. De mobiliteitsadviseurs van BedrijfswagenLeaseCenter werken samen met verschillende gerenommeerde leasemaatschappijen en weten altijd de beste leasing van uw bestelwagen voor u te vinden. Betaal niet te veel en kies voor een bestelwagen op maat.


Wij zijn op de hoogte van de verschillende voorwaarden voor een lease bestelwagen. U hoeft dus niet meer zelf alles te vergelijken. Dit neemt onze mobiliteitsadviseur graag uit uw handen. Wel zo prettig! U heeft een aanspreekpunt gedurende het proces van oriëntatie tot aflevering van de lease bestelwagen en dat bespaart tijd en levert u ook financieel voordeel op. Wij maken bedrijfswagen leasen gemakkelijker en voordeliger voor u. Zo is het leasen van een bedrijfswagen wel heel gemakkelijk met behulp van BedrijfswagenLeaseCenter.

Leasing bestelwagen

Kiezen voor een leasing bestelwagen? Dit is geschikt voor u wanneer u aan een of meerdere van de volgende punten voldoet:

  • Op zoek bent naar lease bestelwagen voor een vast bedrag per maand;
  • Niet gelijk wilt investeren in de aankoop van een nieuwe bedrijfswagen;
  • Gemak en zekerheid wilt ervaren. Een bestelwagen leasen biedt immers vervangend vervoer bij schade en/of onderhoud.

Inbegrepen in bestelwagen leasen prijzen

Als u kiest voor bedrijfswagen leasen wordt u volledig ontzorgd. Hiermee bedoelen we dat u geen omkijk meer heeft naar verzekeringen, onderhoud, afschrijvingen, rente en belastingen.


Deze zijn allemaal in de vaste maandprijs inbegrepen. Bij leasing van uw bestelwagen krijgt u ook directe hulp bij schade of pech onderweg. In deze prijs zit ook vervangend vervoer bij schade en onderhoud inbegrepen. Onder andere met deze service onderscheiden wij ons van collega leasemaatschappijen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De bedrijfswagen die bij u past!

Bekijk alle actiemodellen

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!