Een bedrijfswagen leasen via BedrijfswagenLeaseCenter

1. Kies een geschikte bedrijfswagen uit het uitgebreide aanbod

Wij bieden een uitgebreid bedrijfswagen lease assortiment aan van verschillende merken en modellen. U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen voor bedrijfswagen lease. Het is mogelijk om te zoeken naar de perfecte bedrijfswagen in ons actie aanbod. Hier treft u een ruim assortiment aan van actie wagens welke we met extra leasevoordeel kunnen leveren. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit operational lease en financial lease. Of u belt ons en we zoeken samen de beste optie voor uw situatie. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen op de autodetailpagina.

2. Binnen 1 dag een vrijblijvende offerte in uw mailbox

Op de autodetailpagina staan de specificaties van de leasewagen. Hier hebben wij ook de bedrijfswagen lease tarieven vermeld bij de verschillende looptijden van de lease wagens. U kunt nu eenvoudig vrijblijvend uw bedrijfswagen lease offerte aanvragen. Deze sturen wij u vervolgens binnen 1 dag per mail toe.

3. Aanvraag bedrijfswagen lease doornemen

Wij vinden het prettig om de bedrijfswagen lease offerte telefonisch met u te bespreken. Daarom zullen wij na het uitbrengen van de bedrijfswagen lease offerte binnen enkele dagen contact met u opnemen. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen. Vervolgens kunnen wij dan de offerte met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.

4. Keuze beste offerte

Wij gaan voor u de offertes uitwerken via minimaal 4 verschillende leasemaatschappijen en u ontvangt het beste voorstel van ons.

5. Akkoord

Als u akkoord geeft op de offerte volgt vervolgens de financiële acceptatieprocedure. Deze procedure zal enkele dagen in beslag nemen.

6. Contract afsluiten

Na een positieve afronding ontvangt u van ons het leasecontract en de bijbehorende mantelovereenkomst. Na ondertekening van de lease documenten volgt de bestelling van de bedrijfswagen.

7. Bestelling van de bedrijfswagen

We sturen een bevestiging aan de leverancier en de bedrijfswagen wordt besteld. U ontvangt vervolgens informatie over de verwachte levertijd.

8. Onbezorgd rijden

Na aflevering van de leverancier kunt u onbezorgd rijden in uw nieuwe bedrijfswagen. Tijdens de leaseperiode blijven wij uw aanspreekpunt voor commerciële vragen en vragen over het leasecontract. Het contractbeheer (facturatie, onderhoud en schade) wordt uitgevoerd door de leasemaatschappij waar het leasecontract is ondergebracht.

De bedrijfswagen die bij u past!

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!