U kunt nu de Renault Kangoo leasen bij BedrijfswagenLeaseCenter. Profiteer van scherpe tarieven en optimale service. De Renault Kangoo is speciaal gemaakt voor je compacte zakelijke behoeften. Onder meer met volop keuze tussen meerdere versies én drie verschillende lengtes. Tevens kies je tussen twee of drie zitplaatsen voorin. Zo vindt elke onderneming, klein of groot, gegarandeerd de Renault Kangoo die precies bij het bedrijf past  Door de gunstige prijsstelling kunt u deze bedrijfswagen van Renault ook al zeer voordelig leasen. In samenwerking met onze Bedrijfswagenspecialist kunt u uw Bedrijfswagen ook helemaal zelf naar wens samenstellen. U ontvangt dan een maatwerkofferte van ons.

Wilt u gebruik maken van de leaseaanbieding, vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze website en wij sturen u de offerte binnen 1 werkdag toe. Wilt u zelf uw auto samenstellen? U kunt de Renault Kangoo leasen op maat en stel de auto zelf samen met onze bedrijfswagenspecialist. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen, neem dan contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op 053 – 20 30 150.

Renault Kangoo lease aanbieding

De vermelde vanaf prijs is op basis van de Renault Kangoo 1.5DCi Energy 75pk Comfort. Het betreft een financial leasetarief vanaf € 195,00 per maand met een slottermijn van € 1.300,00. Operational lease is verkrijgbaar vanaf € 279,00 op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Andere looptijden en kilometrages zijn mogelijk en dit kunt u aangeven bij de offerte-aanvraag. De Renault Kangoo leasen kan flexibel vanaf 24 maanden en tegen zeer gunstige leasetarieven.

Extra aanbieding!

Bij operational lease profiteert u van een extra aanbieding. In dat geval wordt de auto namelijk geleverd inclusief de volgende opties:

  • Airco;
  • Pack Driver;
  • Mistlampen voor.

En dat alles voor slechts €279,- per maand!

ZZP’er en MKB

Bij deze actie hanteert de leasemaatschappij een versoepelde acceptatienorm ook voor startende ondernemers. Dus ook geschikt voor startende ondernemers, ZZP’ers en MKB. Vraag naar de voorwaarden en voorraad bij onze mobiliteitsadviseurs op 053 – 20 30 150.

Flexibele contracten

Bij deze leaseaanbieding werken wij met flexibele en transparante contracten met een unieke meer/ minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook tijdens de overeenkomst van flexibiliteit in uw contract. Kiest u in eerste instantie voor een contract met een korte looptijd en u wilt vervolgens langer blijven rijden? Dan ontvangt u na afloop van het contract een extra korting als u langer blijft rijden. Lease de Renault Kangoo flexibel en profiteer van veel leasevoordeel.

Nog meer aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze Bedrijfswagenlease-acties. Bij BedrijfswagenLeaseCenter kunt u alle merken en modellen bedrijfswagens leasen tegen concurrerende tarieven en met flexibele contracten.

Voor meer informatie over Bedrijfswagen (short)lease kunt u ook bellen met 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Wit
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Motorinhoud 1461 cc
Vermogen 75 pk

Looptijden en tarieven ( Financial Lease )

72 maanden € 195,00
60 maanden € 210,00
48 maanden € 215,00
36 maanden € 230,00
24 maanden € 272,00

Looptijden en tarieven ( Full operational Lease )

60 maanden € 279,00
48 maanden € 289,00
36 maanden € 309,00
24 maanden € 355,00
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen