De kosten voor brandstofverbruik lopen op. Voor een liter benzine dient u al gauw een fors bedrag neer te leggen. Ook wanneer u een auto leaset, dient u alsnog uw eigen brandstofverbruik te betalen. Misschien hebt u geluk en betaalt uw werkgever uw brandstofverbruik. In de meeste gevallen bent u zelf degene die voor de kosten opdraait. Het is niet altijd mogelijk om minder met uw auto te gaan rijden om zo brandstof te besparen. Maar zuinig rijden is wél een mogelijkheid. Het nieuwe rijden zorgt ervoor dat u minder brandstof zult gebruiken. Nieuwe rijden, ook voor u weggelegd?!

het nieuwe rijden

Nieuwe rijden

Het nieuwe rijden staat voor zuinig rijden. Deze vernieuwde rijstijl draagt bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Daarnaast zorgt het nieuwe rijden ook direct voor een verminderd gebruik van fossiele brandstoffen. Met het nieuwe rijden geniet u direct van nog andere voordelen:

Ook starten met nieuwe rijden? Dan zult u moeten beginnen met uw eigen rijgedrag. Zuinig rijden is namelijk geheel afhankelijk van de manier waarop u zich in het verkeer begeeft.

Direct leasen

Tips voor zuinig rijden

Voor onderweg:

zuinig rijden

Voor vertrek:

Direct leasen

Bent u al bezig met zuinig rijden? Met deze tips voldoet u aan de eisen die worden gesteld aan het nieuwe rijden. Al met al kunt u maar liefst 10% brandstof besparen, wat al gauw neer komt op zo’n 100 extra kilometers op slechts één tank brandstof!
Sinds het nieuwe rijden standaard is geworden, wordt hier bij rijlessen al veel aandacht aan geschonken. Hebt u enige tijd geleden uw rijbewijs al gehaald? Dan is de kans groot dat u deze rijstijl niet geleerd hebt tijdens uw rijlessen. Met deze tips bent u ook helemaal klaar voor het nieuwe rijden! Nieuwe rijden, ook voor u weggelegd.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

team

Voordelig leasen? Uw persoonlijke bedrijfswagen leasevergelijker.

Persoonlijk contact

BedrijfswagenLeaseCenter is uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease wagen aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenlease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

BedrijfswagenLeaseCenter is dé leasemakelaar voor de (startende) ondernemer en ZZP’er. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw bedrijfswagen lease wensen staan centraal bij BedrijfswagenLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke bedrijfswagen leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!